tirsdag 8. juni 2010

Storknebb - Geranium.... 3 nye sorter lagt til

Jeg mener så absolutt at om du ønsker en romantisk hage med nostalgi bør Storknebbene være en del av hagebildet. Det finnes så mange forskjellige sorter,str,og farger så du finner alltid en som passer inn i beddet.De blomstrer fra juni-september avhengig av hvilke sort man velger.
I hagen er det nå MASSE knopper på mine,men det er kun disse to som har våknet.Tror jeg har 10 forskjellige som kommer nå utover...fra hvite/blå til rosa og ren hvite.Gleder meg.

De passer godt sammen med de andre blomstene i hagen, lette og plassere.De fleste står rundt føttene på rosebuskene.
Romantisk,ikke sant?Er så heldig at jeg har en garasje som ser ut som et anneks.Nodosum Whiteleaf
Lys rosa lilla,den er spesiell og flott i fargen. Blomstene er noe små,men man ser de lyser opp i beddet alikevelHimalayense Birsh double
Kjempesøt ,jeg syns denne er en av de flottesteHimalayense
vakker,storvokst med blå blomster med lilla årer.
Denne er bare lekker,flott brunt bladverk og sarte rosa blomster. Blomstene er ikke så store,men de kommer alikevel godt frem


Mener denne heter Orion.
Dette er en stor plante som blomster godt og har vakre masse blosterflor . Blomstene er iallefall 5cm store.14 kommentarer:

 1. så nydelige...vakkert det er mot det hvite også..-)
  flotte bilder...IGJEN:)

  SvarSlett
 2. Nydelig...du er god til å ta bilder..!!

  Storknebb er villige planter som det er fint å inni mellom, som du sier. Står noen rundt om kring her hos meg og..:)

  Ha en fortsatt god dag i sommerhagen din..
  Hilsen Mariann

  SvarSlett
 3. Fina bilder och vackert fönster :)
  Håkan

  SvarSlett
 4. Så flotte bilder du tar!
  Den lys rosa geraniumen var nydelig:)
  Og eg som ønsker en romantisk hage har berre en geranium. Tenk det. Og det er muligens den du viser på det nederste bildet. Det finnes så mange sorter, så til neste vår må eg forsøke å få tak i mange flere flotte sorter til å fylle ut mer i blomsterbedene mine...! Har vært inne og sett på kattene dine. Sååå herlige de er!!
  Vi har sjølv fire katter. Og det er kjempekos!
  Ønsker deg en trivelig kveld.

  SvarSlett
 5. Fina bilder du bjuder på vilka underbara sommarfärger...
  Kul att du hittade till mig.
  Annika

  SvarSlett
 6. Fantastisk flotte bilder. Enig i at Storkenebb hører til i en gammel hage.

  SvarSlett
 7. Åhhh suck, såååå vackra bilder du tar...himmelskt fina! :o)
  Du hamnar genast på min favoritlista!
  Ha en finfin kväll,
  Lydia

  SvarSlett
 8. Doble Geranium er utrolig nydelig, det er helt så jeg får lyst til å gjøre om rosebedene mine og hive ut alt virvaret av må-ha-stauder og kun burke Geranium som bunndekke under rosene.
  Vakre, vakre bilder :)

  SvarSlett
 9. Takk for tipset. Det visste jeg ikke. Vet ikke en gang om det fungerer bedre nå.

  SvarSlett
 10. Tusen takk for tipset!
  Riktig god helg:)
  Catharina

  SvarSlett
 11. Så moro at du spurte meg om noe teknisk, jeg er ikke den mest begavete på det området kan man si ;) Men altså; når jeg legger inn 2 bilder ved siden av hverandre i blogspot, laster jeg opp det nye bildet med en gang jeg har lagt inn det første (venstre bildet) i malen - uten å flytte markø ren eller gjøre noe annet i malen enn å trykket på tegnet for bildeopplasting igjen. Når du da legger det nye bildet inn i malen kommer de automatisk ved siden av hverandre. Det samme skjer om du har 2 bilder du har lastet opp og velger dem fortløpende etter hverandre og trykker 'ok' for å legge bildene inn i malen. Om du har lagt inn et bilde og skrevet tekst under dette og vil ha et bilde ved siden av bildet som allerede er der, må du slette dette fra malem så du får lagt inn begge etter hverandre. Uff, dette ble en innviklet forklaring....håper du forstår?

  SvarSlett
 12. Himalayense Birsh double har en aldeles nydelig blåfarve! Jeg ble helt henført her...Geranium er flotte planter som absolutt passer i alle hager, spør du meg! Jeg har sådd to sorter i år, "Jester`s Jacket" og "Purple Haze"! Den første har variegerte blad! Nydelig rose og akeleie du hadde også! Ønsker deg en fin helg!

  SvarSlett
 13. Hei...takk for hyggelig hilsen inne hos meg. Nå har jeg kost meg med vakre blomsterbilder her hos deg også. Takk for titten og fortsatt fin sommer til deg fra Maliva

  SvarSlett
 14. dette var vakkert!! ble helt facinert :)

  ha en flott dag ..

  SvarSlett

Populære innlegg