søndag 16. mai 2010

Ferdig og fornøyd !!

Da er jeg klappet og klar til den store dagen!
Liker å stelle istand til festdager,man skal ikke stresse i vei,men kose seg med forbredelsene.Ikke sett i gang med ner enn man orker,ingen er tjent med en utslitt husmor*smiler*
Ønsker alle en flott feiring !
Jeg vet at det er mange der ute som syns slike dager er tunge , sender gode bamseklemmer til dere.

Bunadskjortene er ferdig strøket...måtte telle inni meg noen ganger til 10,så jeg ikke gikk til værs,men de ble bra- syns jeg selv. Fikk ny bunad i fjor så jeg har ikke lange treninga.
Huset er vasket!
Grillmaten ferdig marinert, div potet salater ferdig laget.Salaten kutter jeg i morgen.
Bordet nesten klart,blomster blir ikke satt på før i morgen
Bløtkaken ferdig pyntet.

Her skal dere få er oppskrift på en kakebunn som ALLTID blir vellykket!

6 egg
2oo gr sukker
200 gr hv.mel
2 ts bakepulver

Sett ovnen på varmluft 175 grader.Stek kaken midt i ovnen ca 40 min.
Når kaken er ferdig ,sett den på hodet på risten inne i ovnen,og la den avkjøle seg der.Da blir den perfekt i form(kant til kant)



Denne har jeg dynket med appelsin juice,bringebærsyltetøy i bunn og bringebærkrem i lagene

8 kommentarer:

  1. Ha' en dejlig 17. maj! Har hørt lidt om, hvordan I fejrer i Norge, det bliver ikke kedeligt ;-)

    Gode hilsener fra Megan

    SvarSlett
  2. Ha en flott 17.mai feiring!
    Den kaken så helt herlig ut :)

    SvarSlett
  3. Herlig.:-) ferdig jeg også nå.:-) deilig det...ha en flott dag i morgen.:-)

    SvarSlett
  4. For et kunstverk, kan noen få seg til å spise noe slikt vakkert da? :) Det sies at en ikke skal skal kjøpe bil av en bilmekaniker, og det elektriske arbeidet i huset til en elektriker skal en være obs på. Hva dette har med min kommentar på din side å gjøre, kommer her: Det ser ut for at en trygt kan spise hos en kokk.

    Ha en flott bunadskledd dag, med flagget til topps sammen med humør av samme klasse. Gratulerer med dagen.

    Hipp, hipp hurra fra Karl!

    SvarSlett
  5. Nammiskake! Så flink du er :) Jeg er av dem som blir kjempestressa når jeg skal ha selsksaper, takler det bare ikke! Må begynne leeenge før og planlegge godt, så går det sånn noenlunde.

    Kos deg masse i dag på Norges flotte nasjonaldag :)

    SvarSlett
  6. Dette var en riktig 17 mai kake ! Den smaker sikkert himmelsk! Ha en flott feiring av vårt vakre Land!! Klem!

    SvarSlett
  7. Ah...den så god ut:)
    Tips til stryking av bunadsskjorte: dynk den lett i kaldt vann, rull den sammen, legg den i pose og putt den i fryseren i 20 min. Da blir den "enkel" å stryke:)

    SvarSlett
  8. Tusen takk for tips,skal prøves!

    SvarSlett

Populære innlegg