tirsdag 13. oktober 2009

Uff da, her har jeg en STOR oppgave foran megEika i hagen er vakker og STOR,og har endel blader som snart snart kommer til å falle av.
Godt man ikke blir arbeidsledig.*smiler*
Har faktisk flere av disse vakre bladrike trærne hagen,jaja sånn er det bare.De er så majestetiske der de står ,tenk på alt de har sett og hørt under alle disse årene de har prydet hagen

5 kommentarer:

 1. De detter sikkert ikke rett ned ;) Naboen kan sikkert også få seg en bladdyne, så du slipper å rake plena så mye :)

  Fantastisk flotte trær da :D

  SvarSlett
 2. Du satt meg på en ide :-)Jeg roper på sønnavinden,man kan jo dele på "godene" *smiler*

  SvarSlett
 3. Slike store flotte trær er jo skatter i hagen :) Jeg tenker akkurat som deg når jeg ser på mine. Tenk på alle som har spist epler av trærne, og barn som har klatret i dem :)

  En løvblåse er ikke så dumt, men det fordrer at det er tørt i været når bladene faller. Jeg skal investere i en slik når jeg får råd :)

  Ønsker deg en fin kveld! Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 4. Den eiken fyller nokk komposten, mener å ha lest et eller annet sted at løvkompost av eik er litt sur og super til surjordsplanter, men nå husker jeg jo sjelden riktig ;) Synes uansett disse store løvtre er flotte :)

  SvarSlett
 5. Vi har både løvblåser og suger. Den maler opp bladene, det skal jeg legge på mine vakre roser ,så kansje dukker de opp til neste år også.Har en STOR Rododendro (feil skrevet ,men pyttsann)under den ene eika ,den tries godt så jorden rundt er nok sur ja

  SvarSlett

Populære innlegg