torsdag 15. oktober 2009

FROST


I dag var det frost på bakke ,og surere enn sitron ute når jeg gikk til jobben 6.30
Legger ved et bilde av min vakre Norsk Skogkattgutt som heter Frost, bildet er tatt av min gode venn Hanne.
Liker ikke kulde,mørke og kalde dager......

6 kommentarer:

 1. Så nydelig en skogskatt, helt skjønn. Det er ikke vanskelig å se hvem kattene slekter på.

  SvarSlett
 2. Selvfølgelig skal du få oppskriften på lappeteppet. Jeg gjør som følgende:
  Første runde:
  Legg opp 5 luftmasker (lm), ta sammen til en runding. Lag 2 lm, deretter 2 staver (st), 1 lm, videre 3 st. Ny lm, 3 st, videre 1 lm og 2 st.
  Ta sammen til en ring med 1 kjedemaske (km).

  Neste runde:
  Begynn med 1 fm i et av hullene og deretter 2 lm. fortsett med 2 st, 1 lm, deretter 3 nye st, alt i samme hull. Dette er nå blitt et hjørne og det lages 4 hjørner på samme måte i denne runden men å starte med 1 fm gjør jeg bare kun en gang, altså når jeg begynner med denne runden.

  Neste runde:
  Begynn med 3 lm i et hull (feks i et hjørne), deretter 2 st, 1 lm og 3 nye st i samme hull. På denne runden må det være 3 stolper mellom hvert hjørne slik at man kommer rundt. Fortsett slik runden rundt og ta sammen slik at ruten blir hel. De 3 lm jeg starter med i denne runden gjør jeg kun 1 gang, altså når jeg starter.
  Du kan også følge heklingen "live" dersom du går på youtube og søker på grannysquare. Det lærte jeg ihvertfall masse av.

  Slik den siste runden er beskrevet gjør du så mange ganger du vil, altså avhengig av hvor stor lapp du vil ha. Jeg har på dette teppet laget 7 runder. Husk bare å øke på stolpene mellom hjørnene etterhvert som du tar flere runder. Mulig det var litt tumlete forklart, men du skjønner det når du begynner på de rundene.

  Lykke til å bare si ifra dersom det var noe du ikke skjønte med min forklaring.

  SvarSlett
 3. Wow, så vakker katt, man kan kalle den en virkelig herre. Den ser jo bare så majestetisk ut! Vi har en helt vanlig bakgårdsmix, nydelig den også. Har stor sans for katter :)

  SvarSlett
 4. Dååån for en nydelig katt:)
  Frosten kom og dro her hos oss, nå regner det gammle trollkjærringer...
  Høsten er litt lur:))
  Ønsker deg en nydelig helg,klem Hanne:)

  SvarSlett
 5. Katten din er kjempevakker :) Frost er det her også om dagn, då får man finne på koselige ting inne. Når det er klarvær og sol om dagen synes jeg det er deilig, selvom det er kalde kvelder og natter.

  Ønkser deg en fin helg videre! Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 6. Tusen takk,liker å vise frem bilder av min vakre Skogkatt han er et flott ex.av sin rase. Nemlig Norges nasjonal rase: Norsk Skogkatt

  SvarSlett

Populære innlegg