søndag 4. september 2011

Blomstene regner bort..

Denne Storknebben er en riktig stayer,den har blomstret jevnt og trutt helt siden juni.
Selv nå når MYE regn, vind og brunsnegler har overtatt hagen så lyser denne skjønnheten opp i den ellers så triste våte hagen.
Ønsker dere dere en søt plante som ikke rager mer enn ca 40 cm ,som er kompakt og holder seg fint så finn en plass i hagen til denne. Den gir masse glede . Jeg bruker min som bunndekke,og den får mye oppmerksomhet av de som besøker hagen min
Geranium nodosum 'Whiteleaf'


9 kommentarer:

 1. Bra man har slike hardhauser i hagen:) Vakker var den å. Hørte på radio`n at dere sørpå skulle få store mengder nedbør i kommende dager, så bedre blir det ikke.....
  Håper ud har godt regntøy, for du har vel en hund som skal luftes:))
  Ha en fin kveld, klem fra meg:)

  SvarSlett
 2. Jättefin sort du visar.. hoppas regnet slutar snart hos er.. det har regnat här oxå men inte så farligt tycker jag och helgens väder kan jag minsann inte klaga på. Ha det gott och så hoppas jag på sol för dig.. Moa

  SvarSlett
 3. Så nydelig farge det var på den da! Og tenk at den blomstrer så lenge og tåler regn så godt! Har skrevet den bak øret, ja =)

  SvarSlett
 4. Vi trenger slike "Stayere" en regnværssommer som denne.. Din storkenekk er en av de virkelig flotte, skjønner godt at den får mye oppmerksomhet..

  SvarSlett
 5. Jeg har regnkåpe og lage gummistøvler,men jeg smiler ikke bredere av den grunn.
  Tror jeg må vente litt før jeg får vridd fukten ut av hagen. Skal plante om den stor del av plantene,neste år ORKER jeg ikke at brunsneglen ødelegger hagegleden min.
  Nebben virkelig flott,og blomsten faller ikke sammen i regn og vind

  SvarSlett
 6. Hvor er den smuk.
  Skøn farve.
  Tak for kigget.

  SvarSlett
 7. Nydelig nodosum-bilde. Det han fått navn etter huset der den ble funnet første gangen, ikke etter den lysere stripen på kronbladene (som jeg trodde).

  Nodosumen er et lite unikum - den blomstrer like fint i sol so i dyp skygge, og tåler godt å bli våt på føttene. Merkelig at den ikke er mer i bruk.

  SvarSlett

Populære innlegg