tirsdag 19. juli 2011

HUSK !!

Husk å ta vare på våre firbente venner,også i ferietiden !!
Planlegg ferien for alle i husholdningen, så den blir bra og trygg for alle.

Snille dere, sjekk garasjen og boder før dere låser de og drar bort, mange dyr smetter inn og blir ufrivillig innlåst hos "naboen".

Norsk Skogkatt jenta vår, Kiara 9 mnd gammel. Hagens måkejager

6 kommentarer:

 1. Ja det er viktig å tenke på våre firbente venner.
  Vakker katt du har.

  SvarSlett
 2. Hun er som en hund, stadig i nærheten prater og holder "orden"

  SvarSlett
 3. Akkurat dette skriver jeg gjerne under på. Mange skulle ha fått denne påminnelsen, tror jeg. Noen av dem skulle den også ha vært unødvendig for. De skulle ikke ha fått lov til å ha dyr. Men det hersker det vel stor enighet om...

  En tanke å ta med seg for alle, en tanke som alle skulle hatt med seg når dyrene ble anskaffet. Ferien kommer og dager da friheten uten dyrene kan komme som et behov for noen, når den første gleden ved de er oppbrukt og alle de "ulempene" som følger med, kommer. Men samtidig sier jeg, hvorfor anskaffer de dyr da...

  Fortsatt fine dager med omsorg for andre, deg selv og dyrene. En fin sommer!

  SvarSlett
 4. Viktig tema dette ja! Mannen min klarte å låse katten vår inne i eit uthus for lenge sidan. Han hadde hunden med seg då han henta noko der og katten som var litt redd hunden gøymde seg utan at han oppdaga han. Me leita høgt og lågt etter katten og etter tre dagar høyrde eg han tilfeldigvis då eg gjekk forbi uthuset. Både me og katten var glade :)

  SvarSlett
 5. herlig bilde.:-) mens vi har vært borte har nabokattene kost seg i hagen og hatt sin egen "do"...greit denne gangen, for jeg rakk å ta det opp før vår firbeinte rakk å rulle seg i det, hun elsker det..og jeg hater det...det lukter for j.....når den pelsdotten ruller seg i møkk...usj...Nå har jeg beg å ta en fast runde rundt huset og plukke kattemøkk når jeg kommer hjem.:-))

  fortsatt god sommer til deg.:-)

  SvarSlett

Populære innlegg