onsdag 18. mai 2011

VANSKELIG !!!

På 17mai så skal man liksom klare å fange de flotte blinkskudd utover dagen..
Jeg skulle følge klassen i toget, så 25 unger tok all min fokus der..
Så kom familien på bløtkake,den ble satt på bordet,og spist før den kom med på bildet.
Så ble bunaden tatt av før middagen skulle lages....
Men neste år,ja da......ja da tenker jeg det blir andre boller,eller ikke..

Jeg syns det er så VELDIG vanskelig og ta bilder av mennesker.
Det å klare å få et naturlig motiv,riktig lys og en stemning,altså 3 ting på en gang krever at man øver og øver og øver....
Jeg har meldt meg på et fotokurs,det ser jeg virkelig frem til,moro når kan ta bilder og at det ikke er flaksen som skal spille inn på om resultatet blir ok.
På dette bildet som hun ikke viste at jeg tok så studerer hun noen gutter med et kritisk blikk*smiler*
Ser at solen ødelegger lyset i bildet.....

Dette har gubbelubb tatt

5 kommentarer:

 1. Ja det er lett for at det kan bli sånn. Jeg elsker å ta bilder, og innimellom får man til et virkelig blinkskudd. Det gjelder vel ofte å øynene med seg - så finner man motiv der man ikke forventer det. Så morro med fotokurs - de kunne jeg også tenkt meg.

  PS. Når det gjelder de pionvalmunene så jeg ikke at du ba om å få kjøpt noen før etter jeg hadde svart. Selvfølgelig skal du ikke betale noe for dem. Det er bare å komme innom en dag så kan du få noen med deg ;)

  SvarSlett
 2. Ja, det er vanskelig å ta bilder av mennesker. Det er så mye som kan skje før du får knipset liksom =) Jeg syns bildet av jenta di ble flott, jeg! Og bildet av dere to under, viser at hun er meget lik sin mor ;o) Fine jenter begge to!

  SvarSlett
 3. Jeg synes nesten det er vanskeligere å ta bilder av ting - ser at mange tar så flotte detaljbilder av ting og tang, kaker og blomster, osv. Mitt blir bare platt, stort sett.
  Flotte bilder, dette her! Det nederste var supert!
  Og takk for bengalakk-tips - får se om jeg trår til med maling etterhvert;)

  SvarSlett
 4. Jeg liker egentlig ikke å ta bilder når jeg "må"
  lysten må være der.

  SvarSlett
 5. så fine dere er, også så like.:-) ser gubbelubb også er flink til å fotografere.:-) stadig imponert over dine bilder i innleggene over :))

  Ikke umulig at drakten min er avbildet i et blad ? men jeg har ikke fått det med meg. Den er inspirert av hvordan damene i Oslo gikk søndagskledd før. litt urban men tradisjonell, jakken til er veldig fin, men den har ikke jeg. forskjellige skjorter. I silke og bomull og hvit, gylden, blå og offwhite.
  Vi er like familien her.også gubbelubb.:-))


  ha en riktig god helg.)

  SvarSlett

Populære innlegg