søndag 1. mai 2011

Kom mai du skjønne milde

De siste ukene har vært så varme, og nettene s¨milde at hagen eksploderer i farger


 Humlene er svært så travle der de surrer rundt og dekker hele kroppen med pollen
 Frukttærne står i sin vakreste  kjole


Kiara vår Norke Skogkatt jente som akkurat har blitt 7 mnd,er hagene vaktmester.Mener hun selv iallefall
På Hvasser er det deilig å være på denne rolige tiden
Dette bildet fikk meg til å tenke på Karl Halvosen,en flott og fragrik blogger

12 kommentarer:

 1. God morgen. Nydelige bilder på en tidlig mandagsmorgen. Og pusekatten så riktig så flott og stolt ut, koser seg nok ute nå.
  Ha en flott uke da!

  SvarSlett
 2. så nydelig.:-) er nok hakket lengre hos deg enn hos meg.:-) i går så jeg to blomster på pryd kirsebærtreet...eple er det så vidt blader på.:-) så herlig tid.)

  en fin uke til deg...nyt været.:-)

  SvarSlett
 3. For flotte billeder! Denne årstid, maj, er nok den frodigste på hele året. Alting spirer, blomstrer og gror og jeg kan ikke få nok at at kigge på landskaber, former og farver.

  Tak fordi du deler så skønne billeder. Ahh! :)

  SvarSlett
 4. Våren fyller kroppen min atten en gang med ny energi og skaperglede.
  Tusen takk for hyggelige ord,syns det er så moro med macro :-)

  SvarSlett
 5. Ja - det er deilig dager :)

  SvarSlett
 6. Hallo igjen og takk for dagens "servering". En servering som får frem inspirasjonen hos meg igjen. Og som så klart forteller at ikke alle ordtak stemmer bestandig. "Jo flere kokker, jo mere søl" og "Skomaker bli ved din lest") Ikke bli ved din du, fortsett med kameraet også. :)

  Inspirasjonen lokker du frem på flere måter hos meg i dag. Tusen takk for de flotte ordene ved din karakteristikk av meg, det lokket det våte frem i øynene mine, sammen med en skikkelig lyst til å sette meg ved tastaturet igjen. Det skal du ha en skikkelig takk for, det har vært labert med lysten til å bruke tid på bloggene en stund for min del nå. Det synes vel også på innleggene mine.

  Det er en flott tid nå, la oss håpe den varer riktig lenge, slik at vi kan få krefter og overskudd til neste kalde og mørkere tørning. Det tror jeg vi er mange som håper på nå, og trenger.

  Ha ei flott tid fremover med deg selv og dine. Nyt den. Og igjen tusen takk for de fine ordene her og på min hovedblogg. Dette sparket fører helt sikkert til at det etter hvert dukker opp noe å lese også hos meg. Kanskje noe som får tankene i sving mot positive veger...

  Ha en flott mai!

  SvarSlett
 7. Så godt Karl at jeg fikk rufset deg litt i luggen *smiler*

  En klem til deg,og en til kjærringa di også.
  Tenket du ville like de stille bildene mine i dagen innlegg

  SvarSlett
 8. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 9. Fantastiske bilder, som alltid Josimo! Du er en mester i å ta flotte macrobilder, og jeg har mye å lære der! Undrer meg på om jeg skal ta et fotokurs!
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
 10. Heisan ! Takker for besøket på min blogg. NYDLIGE bilder du har tatt. Lysten til å få meg eit nytt kamera auker sterkt når eg ser desse bileta. Stor foto-hage-kose helsing frå meg.

  SvarSlett
 11. <3 Tusen tusen takk snille dere <3

  SvarSlett

Populære innlegg