onsdag 9. mars 2011

Magisk !

Vi har vært på ferie i Mexico,det var noen deilige dager med sol og varme. Noe som føltes HELT nødvendig for kropp og sjel.
Jeg må skrive at jeg IKKE liker at dyr holdes i bur og i fangenskap,men følte at dette annlegget var imponerende. Nytt,rent og gullende rent.
Herfra drives det forsking og registrering på delfiner . Mye av midlene som kom inn gikk direkte tilbake til dyrevern ol.
Det var kostbart,vi betalte 800kr for 45 min. i bassenget pr pers.Da var vi 5 personer og 2 delfiner+ 2 dyrepassere.Delfinene fikk kunne max ta imot 3 besøk pr dag.Det var 5 store basseng og flere dyr som byttet på "jobben"

Så til opplevelsen.... det kan ikke beskrives.... delfiner har for meg noe magisk og mystisk over seg.Man blir rørt i hjertet når de kommer mot deg så grasiøse og forsiktige.Det å ligge i vannet og vente på at den skal dukke opp ved siden av deg og legge snuten inntil kinnet ditt....er ubeskrivelig ...den dukker så stille opp,det store dyret på over 300 kg har satt sine spor i hjerte mitt.
Når den svømte forbi og tittet på meg ble jeg så rørt av så mange at jeg fikk tårer i øynene.....Dette var skikkelig morroLitt av anleggetSååå stolt!


Lillesnupp

11 kommentarer:

 1. SÅ flotte bilder - og så bra de tar godt vare på dyrene!
  Gleder meg over at du har hatt en flott feire - er ikke det god å få påfyll når man virkelig trenger det!
  Ønsker deg en nydelig uke videre!
  Varm klem fra Lokki

  SvarSlett
 2. Å herligheten....dette må da ha vært den største opplevelsen ever!! Ser bare topp ut!! Helt enig i det du sier vedr fangeskap etc...men dette virker seriøst!
  Utrolig flott bilder, gøy å se:)
  Ha en fin kveld, klem fra meg:)

  SvarSlett
 3. Åh helledussen så nydelig det måtte være å svømme blant sånne vakre skapninger! Heldige du! Utrolige bilder!

  SvarSlett
 4. Å dette er drømmen min, å få svømme med delfiner:))
  Flotte bilder av mor og datter:)
  Mannen min kom hjem fra Mexico i går, han jobber på båt der, så jeg har et ønske om tur dit:)
  Ønsker deg en nydelig helg, klem Hanne

  SvarSlett
 5. Vi føltes oss heldige som fikk oppleve dette

  SvarSlett
 6. Fantastisk.:-) så herlige bilder..og for et sted..) flotte bilder av deg også..jeg elsker å bade...så dette så så deilig ut.:)

  tjhii...ja hummer og kanari er supert.:-) Føler meg nesten litt dobbeltmoralist etter det innlegget, jeg styrer og ordner og syr nå, og endevender det som kan endevendes..så er jeg liksom mett på interiør :-)) Jaja..godt med en utblåsning av og til..og godt å være ute av "båsen".)

  Begynner å hjelpe i forhold til hagesesongen nå..Selv om vi fortsatt har masse snø liggende i hagen...men nå om dagen smelter det...tror det er første gang på 5 mnd det ikke har vært kuldegrader om natten..hurra...:-))

  Fin dag til deg, og takk for titten.:)

  SvarSlett
 7. ja du sier noe..når man blir så gammel, så gidder man ikke ditt og datt.))

  skjønner hva du mener med røykefargen.) Vi har malt veggene og det ble lys grå, tror det funker, til det meste, og hos meg, blått, blått og atter blått tilbehør.)

  En fin kveld.))

  SvarSlett
 8. Åh, det må ha vært litt av en opplevelse! Tenker det er noe både voksne og barn husker resten av livet :)

  SvarSlett
 9. Det er en sterk historie du forteller meg, takk for at du deler. Må være helt forferdelig å oppleve dette når en du er så glad i befinner seg i området, dobbelt så ille blir det når alle de vonde følelsene fra 2004 ubønnhørlig kommer tilbake igjen samtidig.
  Ønsker deg fred i sjel og sinn disse dagene. Blir bra for dere å bli gjenforenet!

  Klem Lenemora

  SvarSlett
 10. Jeg har lært at man skal ta vare på hverdagen og de små øyeblikk.Man vet aldri hva morgendagen bringer

  SvarSlett

Populære innlegg