tirsdag 24. august 2010

Fyllte Stokkroser

Stokkroser er en av mine sommer favoritter.De blomstrer ikke før det andre året etter de er sådd,men er vel verdt å vente på.Bladene kan fort bli store og dominerende,men langs veggen der man har lyst på litt farger er de praktfulle syns jeg.
Plantet mange i fjor og håper de dukker opp for fullt neste år.

I dag regner det katter ute,så jeg fikk lyst å legge ut denne søte sarte her.
10 kommentarer:

 1. Stokroser er min yndlingsblomst! Ingen tvivl om det. Det er de mest herlige, livlige og smukke sommerblomster, jeg ved!

  Tak for flotte billeder :-)

  SvarSlett
 2. Vakker.Har litt llyst på , men skal jo ha rette plassen og .Det er det lite av hos meg.
  Ha en fortsatt fin dag

  SvarSlett
 3. Åee...akkurat slik stokkrose har jeg i mitt bedd også, det er forøvrig snart det eneste som er pent etter alt regnet i aug. Men den nytes i fulle drag, hvem trenger vel mer blomster i beddet når man har slike vakre majestetiske blomster!! Og PaddeLars, det var en skikkelig gò`ing, nydelig herremann :)

  SvarSlett
 4. Nydelig :o) Jeg er også veldig glad i stokkroser .. men har dessverre ingen her jeg bor nå. Har liksom ikke hatt overskudd til å drive med så mye hagearbeid - og det er synd siden jeg har så store muligheter her.

  Kjempefine bilder!!

  Ha en fortsatt super dag - klem!

  SvarSlett
 5. Åh...enda bra jeg tok turen hit. Jeg plantet stokkroser i vår, knoppene er der men det er tvilsomt om de kommer ut. Det er jo så vakre blomster:) Fikk forresten høre at de kun er 2-årig men det hender de "frør" seg som damen sa og kommer flere år. Har du hatt dine lenge?
  Ser du bor i Tønsberg, der var vi forrige lørdag:) Barnebarn med fam har flyttet til Sande..
  Tønsberg er en vakker by:)
  Ha en fin kveld, klem fra meg:)

  SvarSlett
 6. Åhhhh.. guri malla så lekkert. Her er det helt håpløst. Sneglene bare spiser de opp.

  SvarSlett
 7. Takk for hilsen.
  Jeg kjøpte Stokkrose hos Oasen på Nøtterø i våres. Jeg trodde den skulle blomstre i år, men det ser ikke sånn ut. Får håpe at det er en ettåring og at den kommer til våren. Må si jeg ble litt skuffet over at det ikke var toåringen de solgte. Eller skal jeg skylde på sommerværet? Store blader er det iallefall.

  SvarSlett
 8. Den var nydelig.:-) jeg leste at du kan få stokkroser til å blomster hvert år, etter første blomstring vel å merke om man klipper av stilken med blomstene etter blomstring før de frør seg...for å spare næring planten bruker på å frø seg.:-) Min blomstrer i år igjen...men med en mørkere rosa farge.:-)

  SvarSlett
 9. Nydelig!!
  Har hatt to stk i mange år, men nå er de borte... så her må noe gjøres. Søt frosk som sitter der å venter på å et kyss:)
  Nydelige fuksia lengre nede her.
  Fuksia bare må jeg ha, de er lette å ha med å gjøre, overvintrer i kjelleren, tåler regn og vind, må nok skaffe meg noen flere.
  Ha en fin torsdag, klem Hanne

  SvarSlett
 10. Hei :-)

  Så koselig at du vil følge bloggen min :-) Legger meg til som følger hos deg jeg med :-) Nydelige blomster du viser :-) Skal legge ut oppskriften på kaken i neste innlegg :-)
  Var inne på kattesiden din :-) Så¨utrolig fine katter du har!! Likte veldig godt han du kaller Frost :-) Vakker!!

  Ønsker deg en flott helg :-)

  SvarSlett

Populære innlegg