torsdag 20. mai 2010

Papegøye tulipaner

Liker disse dramatiske flotte,store tulipanene .Ingen er helt like i hverken farge eller fasong.Mener disse heter Black Parrot,valgte de for å lage en tøff kontrast mot det lysegrønne bladverket til Akeleiene og Storknebbene.De skaper virkelig liv, og et et flott blikkfang i hagen.


7 kommentarer:

 1. Utrolig nydelige.:-) og flotte bilder du har tatt som alltid.:-) Hagen min har eksplodert de siste dagene, masse løk som kommer..og desverre, snart også går for i år.:-)

  SvarSlett
 2. For noen herlige bilder:) Knall:)
  Har begynt å blomstre endel her også men tempen vil liksom ikke opp...
  Ha en flott torsdag, klem fra meg:)

  SvarSlett
 3. Så fantastiske bilder du tar!

  Beklager at det du har ønsket å kjøpe har hatt lang leveringstid. Det er naturligvis ikke optimalt, hverken for deg eller oss - men så vidt meg bekjent skal det være mye kortere tid på bestilling av varer nå (men da kjenner jeg ikke til akkurat det produktet du ønsker).

  Grunnen til at dette har skjedd, er at vi har fått mye mindre varer enn vi opprinnelig skulle hatt - rett og slett grunnet finanskrisen som har vært i verden. Det har ført til nedbemanning i landene som produserer for oss og de har ikke klart å bemanne opp raskt nok, og da har dette blitt situasjonen.

  Beklager igjen og så håper jeg du har funnet en fin klappstol et annet sted! God sommer!

  SvarSlett
 4. Åhhh, så nydelige tulipaner! Jeg er sikker på at de rigger utrolig bra mot det lysegrønne bladverket! Kontraster er flott, for det fremhever hver enkel liten plante! Jeg prøver å tenke likedan som deg der!
  Ønsker deg en herlig pinse; Josimo!

  SvarSlett
 5. Åååå...jeg mister pusten hver gang jeg er inne hjos deg og ser de utrolig vakre bildene du tar. Er helt henført over den nydleige papegøyetulipanen din! Den skal med i lavendelbedet til høsten. Der skal jeg kun ha hvitt, da gjelder det å finne ulike former så det ikke blir for ensartet. Gleder meg allerede til å velge sorter!

  Ønsker deg en nydelig pinse! Og jeg vet altså ikke om du har sett det, men jeg sier tusen tusen takk til stikling av Pelargonium Appleblossom :) Send meg en mail om du fremdeles har til overs; ingunn@hageplanlegger.no

  SvarSlett
 6. Tusen takk,blir så glad når noen liker bildene mine. Gubben er nok mettet av blomsterbilder for han sier bare fiine... *ler*

  SvarSlett
 7. Denne var virkelig flott, og bildene dine er alltid fantastiske! Fortsatt god pinse:)

  SvarSlett

Populære innlegg