onsdag 5. mai 2010

En nydelig rosenknopp

Det er ganske så utrolig.I går sluddet det ute,og det iskald vind . I dag så ser det ut til at naturen har helt har glemt hva gårsdagen hadde med seg av vær,for nå så spirer det og gror ute som bare det.Ikke alle uteplantene mine har flyttet ut fra sin varme hybel ennå,men de er ute på vift på dagtid når solen varmer,og våren titter frem.
Er svak for rosenknopper,mener denne heter Appleblossom Rosenbud.
Det var vanskelig å ta bilder i dag for sollyset var så skarpt.
8 kommentarer:

 1. ER DET IKKE DEILLIGT!!!! Våren er her og nå venter vi bare på varmen.......Nydelig knopper...Og nydelige bilder som altid =)

  Kos deg =9


  Klem

  SvarSlett
 2. Det blir nok en ordning på varmen i år også, tror jeg. Ganske helt sikkert. Men det kan røyne på, store deler av dagen går med på å velge hva en skal ha på seg. Men det kommer, tror jeg. :)

  Godt at en har bildene å se på, ikke sant?

  Ha en fin ventetid fremover, vi håper på at den ikke blir så lang.

  SvarSlett
 3. Åååå lekkert!!!

  Hallo i luken for noen herlige bilder ved siden av her da!!! Fikk jo lyst å ta første fly!! :)) Så utrolig lekkert ut må jeg si!!

  Ønsker dej en herlig dag ♥

  Klem ♥

  SvarSlett
 4. Jeg ønsker meg den ikke noe mindre etter å ha sett disse vidunderlige bildene :)

  SvarSlett
 5. Herlig! Denne er bare SÅ utrolig nydelig, jeg kjøpte selv en stikling av den i vår - og gleder meg STORT til blomstring!

  Takk for herlige bilder! :o)

  SvarSlett
 6. Nydelig! Min overlevde dessverre ikke vinteren...

  SvarSlett
 7. Jeg har selv en Appleblossom, og gleder meg til den blomstrer! Nydelige bilder som vanlig! Hvilket kamera har du? Jeg har ikke hatt tid til å lese blogger i det siste pga konfirmasjonsforberedelser, men kommer nå sterkt tilbake =) Deilig å kunne konsentere seg om blomster og hage igjen!
  Nydelig heading!

  SvarSlett
 8. Snille deg tilbød meg en stikling av denne nydelige pellisen og jeg sier et glad ja, takk :) Nå er det gjort, jeg har kapitulert for pellisfeberen og kjøpt en pellishylle. Var så heldig å få kjøpt en av de sammenleggbare de solgte ut på Fryd for Øyet! Jeg finner ingen mail her, men om du sender en mail til ingunn@hageplanlegger.no kan jeg gi deg adressen min der. Du kan jo ta en titt i sålisten min å se om du vil ha noe derfra i bytte?

  SvarSlett

Populære innlegg