søndag 18. april 2010

Søt og vakker

Jeg liker de,fargene på kronbladene lyser opp i vårbedd og krukker.
Men føler at de blir behandlet som Løvetann i butikkene,mange steder får de nesten ikke vann . De henger med hodene ,og ser triste ut der de står i sine 10 pk.
Heldigvis så fant jeg noen flotte eksemplarer på Hageland,store friske planter som hadde fått stell og omtanke.Det gjorde meg glad,og fikk meg til og ta med meg 100 stk hjem...

8 kommentarer:

 1. Stemorsblomster er vakre planter. Særlig hvis en begynner å studere blomsten nøye. Tøffe og hardføre er de også.
  Dette året har jeg sådd mange sorter som jeg skal plante i krukker og bed.

  SvarSlett
 2. Vilken duktig fotograf du är! Har tittat runt och beundrat dina fina bilder. Speciellt rosen, lite längre ner, är otroligt vacker!
  Ha en skön vecka!

  SvarSlett
 3. 100 stk du! Du er stemorblomstenes barmhjertige samaritan :) Jeg er også svært glad i stemor og har 3-4 sorter på planterommet for tiden. De er trofaste gjengnagere hos meg. Jeg nyter bildene dine, de er virkelig i særklasse :)

  SvarSlett
 4. Ja de er jo så fine! Og slik som du har fotografert de, så ser man jo virkelig skjønnheten i dem. Men tenk, da jeg var liten synes jeg disse var litt skumle. Kanskje pga navnet stemor? Tenkte vel på den slemme stemor i eventyrene.

  SvarSlett
 5. Oppdaget bloggen din nå, :) flott blogg du har.. 100stk skulle være nok ja ;) fine var de...

  SvarSlett
 6. Flotte bilder av nydelige stemorsblomster! Enig med de over: Du tar fantastiske bilder! Jeg kjøpte en diger krukke med blå/lilla stemor på Plantasjen på torsdag, og de står rett ved siden av inngangsdøren! Ellers er alt hvitt.....
  Men i dag skinner solen ;)

  SvarSlett
 7. så vakkert..så fine bilder.:-) dyktig er du.:-)

  SvarSlett
 8. Ååååå så flotte bilder du tar!! Bare helt himmelsk nydelige!
  Ha en fin kveld.
  Klem fra Solveig

  SvarSlett

Populære innlegg