lørdag 3. oktober 2009

CatteLatte har vært på utstilling og fått BIS

Altså Best In Show
Han er en vakker Norsk Skogkatt,som er solgt til en flott familie som bor landlig, så til daglig så er Lattegutt, eller Tassen som han nå blir kalt ute og fanger fjær og insekter. Mus har han ikke klart å komme hjem med ennå.Men det er så moro å kunne vise frem den Norske Skogkatt på utstilling. Den Norske Skogkatten er stor og kraftig og imponerer ofte dommerne.
På bildene er han fra 5-12 uker.De må være 4 mnd for å kunne være med på utstilling.¨Han er født 18 mai 09,og veier allerede godt over 3 kg.

6 kommentarer:

 1. En stolt liten herre det der. Gratulerer til prisen :)

  SvarSlett
 2. Sant han er hjertegod, blir som en filledukke så fort han blir løftet opp,og vet at det kommer kos og oppmerksomhet

  SvarSlett
 3. Gratulerer! :-)

  Det er ekstra gøy når avkom gjør det bra på utstilling! Jeg har britisk korthår, og var masse på utstilling før jeg selv fikk barn. Nå har jeg bare to eldre, kastrerte damer. Alfhild (blå-hvit harlekin) fra mitt først kull, og Love (lillaskilpadde) fra Sverige. :-)

  Jeg hadde en maine coon, også. Han gjorde det veldig bra på utstilling, og var en STOOR koseklump. Dessverre døde han for 4 år siden. :-(

  SvarSlett
 4. Man blir stolt av sine vakre firbente.Jeg har kun 2 Skogaketter, Mamma o pappa katt.Det var så hyggelig når hele gjengen bodde hjemme. De var så søte sammen . Frost (pappa) var så snill og hjelpsom ,han vasket og lekte masse med sine barn. Han er jo en kastrat nå ,så han har ikke så mye å tenke på om dagen

  SvarSlett
 5. Åh, for en herlig kattunge :) Og skjønt navn!

  Har katt jeg også, men ikke med så fine gener! Hun er halvt perser, da... Og bærer preg av det både i ansiktsform og i lynne.
  Skogkatter er vakre!

  Ønsker deg en fin start på uken! Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 6. Den vakreste katt er den som finner hjertet ditt. Det er min datter som finner på navnene til kattungene som kommer,hun har en livlig fantasi.
  Ha en flott uke selv

  SvarSlett

Populære innlegg